MATEJA PERIŠA TRAŽE PO MINHENU: Hrvatska i nemačka policija se digle na noge zbog objave manekenke iz Splita

Novosti online

11. 02. 2022. u 23:38

HRVATSKA policija, u saradnji s nemačkom, proverava navode Splićanke koja se javila i rekla da je u Minhenu videla osobu koja liči na Mateja Periša, kako podiže novac s bankomata.

МАТЕЈА ПЕРИША ТРАЖЕ ПО МИНХЕНУ: Хрватска и немачка полиција се дигле на ноге због објаве манекенке из Сплита

Foto Instagram printscreen/matej_peris_nestao

Prošlo je više od mesec dana od nestanka 27-godišnjeg Mateja Periša, koji je sa šestoricom prijatelja došao u Beograd na doček Nove godine, a poslednji put je viđen u prvim satima 31. decembra, ali mu i dalje nema traga.

Hrvatska policija dojavu je shvatila ozbiljno i proverava je, a istovremeno i dalje traje potraga za nestalim Splićaninom kog su poslednji put snimile kamera na platou ispod restorana Sava Nova na Savskoj promenadi.

Mladić je bio s društvom u klubu "Gotik" koji je napustio, a kamere su snimile njegovo devetominutno kretanje. Signal njegovog mobilnog telefona kasnije je lociran kod Velikog ratnog ostrva.

Podsetimo, manekenka iz Hrvatske izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama kada je u storijima na svom Instagramu objavila da je u Minhenu, ispred bivšeg restorana Opatija, uočila muškarca koji je „isti Matej“.

Foto: Instagram

- Upravo sam se srela s osobom koja izgleda isto kao on, tri puta u centru Minhena - napisala je manekenka i pritom navela da je mladić koji je dizao novac s bankomata bio njene visine, "oko 183 cm, možda i viši".

Zatim je zamolila sve koji imaju informacije o visini Periša da joj se jave privatno kako bi mogla potom da "kontaktira nadležne organe".

BONUS VIDEO - Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

(Jutarnji list)


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri