RUTA kojom se u noći nestanka kretao Splićanin Matej Periš rekonstruisana je pomoću snimaka sa nadzornik kamera i gotovo je potpuno poznata, međutim ni ovo nije dalo odgovor na pitanje - zašto se mladić u noći između 30. i 31. decembra njome zaputio.

komandant 1001

15.01.2022. 20:09

Eeeeej bre Matej nemoj zamajavati celu Srbuju i Hrratsku, nego lepo javi se jer znamo da si živ i zdrav.....a da si se utopio u Savi već bi te ribari ufatili u mreži !

Bojan

15.01.2022. 22:00

Zašto se neko ne pozabavi pitanjem zašto kamere unutar objekta nisu bile uključene, koliki je bio ceh tih momaka, sa konkretnim iznosom i ko je vlasnik toga objekta. Zasto se štite te osobe, zašto se detaljno ne ispitaju svi koji su tu noć radili, zašto su se svi ti momci zarazili korona virusom, da li su poštovane epidemiološke mere....Mnogo pitanja, koje bi mogle dati neki pregled stvari, jer njegovo trčanje po ulicama po Brogradu ipak je nešto značilo?

Mikos

15.01.2022. 22:30

@Bojan - Mozda je isao tamo po neki dope, pa da se vrati u klub. Da li je tog tamo nasao i da li je taj nesto uradio isto je moguce. Ako drugari priznaju da je zato tamo isao moze da se otvori neki novi trag i dokaz. Ako to precutkuju nece se otkriti onda.