NEPOZNAT GLAS SE JAVIO NA TIJANIN TELEFON: Sestra nestale devojke otkrila nove detalje

Novosti online

10. 01. 2022. u 19:23

TIJANA Mustafa (16) iz Bora nestala je jutros iz porodičnog doma, a kako su potvrdili roditelji njen nestanak je prijavljen policiji.

НЕПОЗНАТ ГЛАС СЕ ЈАВИО НА ТИЈАНИН ТЕЛЕФОН: Сестра нестале девојке открила нове детаље

Foto: Fejsbuk

- Tijana je jutros oko 5h pobegla kroz prozor sobe. Ponela je telefon sa sobom i sve vreme pokušavamo da je dobijemo. Mobilni zvoni, a zatim dobijemo obaveštenje da je isključen. Bratu se neko javio na Tijanin telefon, ali to nije bila ona. Neki nepoznat glas je nešto "brbljao" nerazumno, navodi Katarina, sestra nestale Tijane.

- Nestanak smo jutros prijavili policiji. Prvo smo sumnjali da je krije jedna drugarica, ali ta drugarica se kune da Tijana nije kod nje. Koliko znamo moja sestra nema momka. Mislim da je iza svega ovoga loše društvo, ističe Katarina.

- Ne znamo šta je imala na sebi u momentu kada je otišla od kuće. Tijana je visoka oko 170cm i teška oko 60 kilograma. Ima tetovažu na desnoj ruci i kratku crnu kosu, kaže Katarina za Espreso.

Ukoliko prepoznajete tinejdžerku sa slike molimo vas da kontaktirate policiju ili pozovete porodicu na sledeće brojeve: 0613106826, 0611439100, 063284010.

BONUS VIDEO - SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina