DOKTOR POPADIĆ O TEORIJAMA ZAVERE: Vakcine ni na koji način ne mogu izazvati sterilitet - a evo šta misli o čipovanju

Novosti onlajn

18. 07. 2021. u 08:57

IAKO se o vakcinama protiv virusa korona dosta zna, u javnosti još uvek postoje određene dileme i bojazni.

ДОКТОР ПОПАДИЋ О ТЕОРИЈАМА ЗАВЕРЕ: Вакцине ни на који начин не могу изазвати стерилитет - а ево шта мисли о чиповању

Foto: Prontskrin/jutjub

Jedno od čestih strahovanje je to da vakcina izaziva sterilitet, a određeni procenat građana i dalje veruje da nam se prilikom vakcinacije ubrizgavaju čipovi.

Imunolog prof. dr Dušan Popadić sa Medicinskog fakulteta u Beogradu kaže da je potpuno netačno da vakcina izaziva sterilitet, jer ona, kako kaže, ne interferira sa bilo kojom reproduktivnom funkcijom muškaraca ili žena.

- Vakcina se ubrizgava u rame i odlazi u drenirajuće limfne čvorove koji se nalaze ispod ključne kosti i tu se umnožavaju ćelije koje posle mogu da odgovore na infekciju. Ništa od toga ne dospe do bilo kojeg reproduktivnog organa - kaže naš stručnjak.

Dr Popadić naglašava i da je potpuno jasno da u vakcinama nema čipova.

- Svako ko se vakcinisao je video da je u vakcini bistra tečnost. Čipovi koji se plasiraju ljudima i životinjama su veličine pirinča i da im se tako nešto ubrizgava ljudi bi znali. Sa druge strane, postoje mnogo elegantniji načini praćenja, kao na primer preko mobilnih telefona i aplikacija koje su ugrađene u telefon. Nema potrebe da neko troši silan novac za vakcine kada već može da prati onog koga želi besplatno - kaže on.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!