POGINUO ELEKTRIČAR: Pao sa bandere, bio je angažovan privatno, Hitna pomoć samo konstatovala smrt

A. Z. K.

28. 06. 2022. u 06:39

U DOBROPOLjSKOJ ulici na Savskom vencu juče oko 16.30 šezdesetogodišnji električar pao je sa bandere i poginuo.

ПОГИНУО ЕЛЕКТРИЧАР: Пао са бандере, био је ангажован приватно, Хитна помоћ само констатовала смрт

Foto I. Marinković

U ovom trenutku nije poznato da li je nesrećnom čoveku pozlilo tokom obavljanja posla ili je preminuo zbog udara visokog napona.

Prema nezvaničnim informacijama, on je privatno došao da odradi posao. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći koja je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt. Telo muškarca ležalo je na ulici nekoliko sati nakon nesreće. Na terenu su bili ekipa policije i nekoliko inspektora, koji su obavili uviđaj i ispitali svedoke o svemu što se dogodilo.

Sat vremena nakon tragedije u Dobropoljsku ulicu došla je i ćerka poginulog radnika. Devojka je bila u šoku i samo je ponavljala "tata,tata".

Foto I. Marinković

Žitelji ove ulice na Gradskoj opštini Savski venac rekli su juče da nisu videli kako se dogodila tragedija.

- Došao sam sa posla i video da je policija blokirala ulicu i da ne može da se prođe. Kada sam izašao na terasu, ugledao sam prekriveno telo. Pretpostavio sam da je neki električar, jer su merdevine bile pored tela i neka torba sa alatom. Mnogo mi je žao kada čujem da neko pogine na poslu - ispričao je stanar iz obližnje zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)