Nišliju O. C. pretukao je na stanici na Trgu kralja Aleksandra u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa, koji je saobraćao na liniji Železnička stanica-Duvanište, a svemu je prethodila svađa. Prema tvrdnjama očevidaca, vozač autobusa V. V. je naneo je putniku povrede od kojih se starac onesvestio nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Kako „Novosti“ saznaju, putnik O. C. (65) je na stanici počeo da lupa u vrata autoobusa, najverovatnije zbog toga što vozač nije hteo da otvori vrata, nakon čega je zadobio udarac u glavu od vozača V. V. (45).

Pročitajte još - PREVOZNIK "ŠABAN-LAJN": Vozač pokvario ekskurziju, umalo izbegnuta tuča


„Ja sam čekao autobus i odjednom sam čuo viku vozača koji preti! Dok sam prišao čovek je bukvalno bez svesti lezao na asfaltu. Tek kasnije su ga pridigli“, tvrdi Nišlija I. I. koji je prisustvovao incidentu.

Kako objašnjava, građani su potom zaustavili autobus i nisu dopustili šoferu da napusti lice mesta dok nije stigla policija.


„Kad sam došla do autobusa čovek je bez svesti ležao na ulici, a ljudi su vikali: Da li je ubio čoveka“, kažu očevici.

Pročitajte još - Ispovest vozača GSP-a: Ušao je u kabinu i napao me nožem

Niška policija potvrdila je da je incident prijavljen u 15 sati i da je došlo najpre do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Dodaju da se radi o autobusu koji saobraća na liniji Železnička stanica – Duvanište. Čitav slučaj prijavljen je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.U Zavodu za hitnu pomoć nisu imali podatke o povredama u trenutku kada ih je naša redakcija kontaktirala, ali su naveli da je povređeni prebačen u Urgentni centar.

Pročitajte još - NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Pretučen šipkom vozač GSP-a, privedene dve osobe