Milojević stiže kod Marina

Novosti online

19. 02. 2020. u 17:34

Kako prenose saudijski mediji, srpski strateg bi uskoro trebalo da sedne na klupu Al Ahlija

Милојевић стиже код Марина

Vladan Milojević i Marko Marin foto: M. Vukadinović

Doskorašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević blizu je novog angažmana. Kako prenose saudijski mediji, srpski strateg bi uskoro trebalo da sedne na klupu Al Ahlija.

Tamnošnji list “Okaz” piše da su dve strane postigle načelan dogovor oko buduće saradnje i da su preostali samo detalji pa da Milojević bude promovisan u klubu koji je u januaru angažovao nekadašnjeg kapitena srpskog prvaka Marka Marina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Pera

19.02.2020. 20:27

Znao sam odmah da Miloje ne odlazi iz Zvezde "da se odmori" kako je naveo kao razlog odlaska. Afirmirao se kao dobar stručnjak i stizale su primamljive ponude o kojima uprava Zvezde može samo da sanja. I evo sada će da se odmara na klupi Al Ahlija. Zajedno sa Markom Marinom. Dobro da nisu poveli na "odmor" i Degeneka, Borjana i još nekog ko se je "umorio". Ali možda je tako i bolje jer je došao Stanković koji će preporoditi Zvezdu.

Miki

19.02.2020. 22:07

@Pera - Miloje će dostignuti rejting u CZ prodati za veća primanja nego što je imao, što je i OK. Kako će biti, videćemo. U svakom slučaju želim mu sreću. Međutim, dokazanom treneru zameram letošnje dovođenje škart igrača i potpunu impotentnost ekipe u LŠ. Obe stvari bacaju mrlju na njegov učinak.

Leon

20.02.2020. 06:22

Bravo za komentar! Jedina destinacija gde ovaj trener može otići su zemlje u povoju u fudbalu, kao Saudi Arabija, druga lige Kine i sl. Ali neće se on ni tamo dugo zadržati, jer tamo nema penala kao u SLS a prvi neuspeh u zacrtanom planu je otkaz! Čovek ne zna za ofanzivni fudbal!