VUČIĆ ĆE SNAŽNO ODGOVORITI NEMCIMA: Naš narod nije genocidan narod

Novosti online

21. 05. 2024. u 19:41

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se iz Njujorka gde je istakao kakav će odgovor da da Nemcima koji na sve moguće načine pokušavaju da nametnu sramnu Rezoluciju o Srebrenici.

ВУЧИЋ ЋЕ СНАЖНО ОДГОВОРИТИ НЕМЦИМА: Наш народ није геноцидан народ

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Jedna mala Srbija mogla je da se suprotstavi po pitanju tako teške teme najmoćnijim silama sveta. Zar mislite da ću ja Nemcima da odćutim i da im se ulizujem? Jel verujete da je to moguće? Jel znate nekoga ko je u ranijem periodu to uradio pred celim svetom? Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro, koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod - istakao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)