"INCIDENTI APSOLUTNO NEDOPUSTIVI": Jovanović osudio nasilje u Skupštini

Novosti online

19. 03. 2024. u 13:13

MINISTAR informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović osudio je nasilje koje su danas demonstrirali predstavnici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

ИНЦИДЕНТИ АПСОЛУТНО НЕДОПУСТИВИ: Јовановић осудио насиље у Скупштини

Foto: Marina Jančević

- Duboko osuđujem nasilje koje su danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije demonstrirali licemerni predstavnici opozicije koji se, po njihovim rečima, bore za „Srbiju protiv nasilja“. Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo u demokratskom društvu i direktno ugrožava raspravu u najvišem telu zakonodavne vlasti. Incidenti poput ovih, kao što je pokušaj napada na predsedavajućeg Stojana Radenovića i pripadnike obezbeđenja, apsolutno su nedopustivi i diskredituju institucije Srbije. Ovakav vid nasilja dodatno polarizuje naše društvo i šteti miru i stabilnosti - izjavio je Jovanović.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!