SPECIJALNI predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak poručio je danas da je na liderima dve strane, a ne na EU, da definišu šta znači normalizacija odnosa.

Nikola

20.07.2022. 08:38

Srbija je ratovala sa 19 nato država i albanijom koja nije bila ćlanica,ali i protiv plaćenika sa svih strana! U tom ratu bez vojnog poraza dobila mirovni sporazum i rezoluciju 1244! Tu sve lepo piše. Srbija je tako rešila pitanje KiM. Ali nato i eu nisu ispoštovali to i okupirali su nas! Znači ako ruše 1244 imamo opet rat!

Mikiboy

20.07.2022. 09:17

Ako albanci nece to da rese sada sa nama onda cemo to resiti najverovatnije malo kasnije.I Ukrajina nije htela dogovor a sada bi da se vrate na pocetne polozaje.

marko

20.07.2022. 10:10

Gos Lajcak, prvo sto bi ste uradili je da vratite Kosovo Srbiji i da unutar nase zemlje resi problem dvaju naroda.Da vi i vasi istomisljenici podnesete ostavke na funkije koje imate i da se vratite u vasu zemlju pa da tamo radite za dobrobit svog naroda.Samo tu postoji jedan problem jer vi u vasoj zemlji nemate sta da doprinesete.I ne samo vi nego i ostali kao sto su Borelj Mogerini Ursula Fon Der Layen i mnogi drugi.Doveli ste Evropske narode na rub propasti.Skocile su cene energenata hrane i svega ostalog.Kako vas nije sramota.

buki

20.07.2022. 10:18

Nije to teško shvatiti. Normalizacija znači omogućiti ljudima da žive normalno kao sav ostali svet uz poštovanje njihovih prava i naravno ispoštovati sve potpisane sporazume i rezolucije. Da su se ispoštovali Minski sporazumi u Ukrajini ne bi bilo rata, ili možda Lajček (EU) misli da sporazumi imaju neku drugu namenu?