NAŠI: Vuk Jeremić je politička marioneta

Novosti online

04. 07. 2022. u 12:00

KONZERVATIVNI pokret NAŠI smatra sramnom izjavu Vuka Jeremića koji je rekao da je „potrebno da vlast predstavi šta bi bile posledice neuvođenja sankcija Rusiji”, čime je jasno zauzeo anti-ruski stav i stao u red političkih ekstremista koji se zalažu za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji.

НАШИ: Вук Јеремић је политичка марионета

Foto N. Skenderija

- Ovakvo političko mešetarenje nije čudno za Vuka Jeremića koji na nedeljnom nivou menja svoja politička ubeđenja i kojeg jedino interesuje dolazak na vlast, ali bez izborne volje građana Srbije.

Pošto ga građani ne žele, Jeremić je izabrao put političke marionete i jeftinom retorikom poput brige šta će se dogoditi sa Srbijom ukoliko ne uvede sankcije Rusiji, pokušava da stane u red opozicionara koje gaje nade da će ih stranci dovesti na vlast na rastućem talasu zapadne rusofobije.

Konzervativni pokret NAŠI poručuje Vuku Jeremiću da se nikada neće vratiti na vlast i da njegovi pokušaji da sebe predstavi kao patriotu nikada neće proći.

Vuče, dobro znamo ko si - porulili su iz Konzervativnog pokreta NAŠI.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)