OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: Harčenko me je obavestio o razlozima koji su onemogućili dolazak Lavrova

Novosti online

06. 06. 2022. u 11:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je na svom Instagram profilu da ga je ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko obavestio da je otkazana poseta ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova.

ОГЛАСИО СЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Харченко ме је обавестио о разлозима који су онемогућили долазак Лаврова

FOTO: TAN‌JUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

- Ambasador Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i doneo dokumenta koja to potkrepljuju. O svemu ću da govorim više na RTS1 u Dnevniku u 19.30 - napisao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SUDIĆE NAM VIŠI SUD U BEOGRADU:Radikal Miljan Damjanović posle odluke Mehanizma u Hagu da prepusti slučaj srpskom pravosuđu