Kalemegdan: Umalo koban pad sa zidina

R. K.

27. 03. 2012. u 17:48

Калемегдан: Умало кобан пад са зидина
Šesnaestogodišnja Nevena M. iz, za sada nepoznatih razloga, pala je sa Kalemegdanske tvrđave

ŠESNAESTOGODIŠNjA Nevena M. iz, za sada nepoznatih razloga, pala je sa Kalemegdanske tvrđave! To se desilo na unutrašnjoj strani tvrđave, nedaleko od opservatorije, Zindan kapije i zoološkog vrta.

Prema rečima nekoliko očevidaca, devojka se navodno spustila sa najvišeg dela tvrđave koja gleda ka zoo vrtu. Na tom podestu je sela a onda je iz neobjašnjivih razloga pala sa visine od oko šest metara. Sama konfiguracija tvrđave koja je na mestu pada zakrivljena, navodi da se Nevena možda okliznula iako se u prvom trenutku sumnjalo da je skočila.

- Nismo videli kako je pala, ali smo je primetili da se spustila niz tvrđavu za oko tri metra - pričaju mladići koji su na susednoj ogradi sedeli i pili sok. - Kad je pala ležala je licem ka travi i nije se prvo mrdala. Neko je zvao obezbeđenje tvrđave koje je pozvalo policiju i Hitnu pomoć.

Navodno su devojku polivali vodom da dođe do svesti. Patrola policije je ubrzo stigla na lice mesta a lekari su Neveni ubrzo pružili pomoć.

- Devojka najverovatnije nije skočila, jer se u blizini mesta gde je pala nalazio odronjen komad zemlje, pa je moguće da je to uzrok pada - rekla je za "Novosti" portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. - Ona je bila u svesnom stanju, bez vidljivih povreda i komunicirala je, ali nije želela da kaže ime. Jaukala je i žalila se na bol u slabinama, pa je moguće da je došlo do unutrašnjih povreda.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, izgleda da je Nevena imala ljubavnih problema. Prema priči nekih prolaznika možda je došlo i do svađe između Nevene i nekog mladića. Pretpostavlja se i da su u pitanju ljubavni problemi, a na devojčinoj ruci je hemijskom olovkom bila ispisana poruka za izvesnog Nemanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

nikola

27.03.2012. 18:59

U godinama kad treba da se raduju zivotu, kad tek treba da pocnu da zive, deca pokusavaju da da se ubiju...

Koske

27.03.2012. 19:36

Samoubistvo je samo po sebi čin ludosti,ali da se neko odluči na taj korak zbog svađe sa dečkom e to već ne zaslužuje komentar u granicama pristojnosti.

ljudozder

27.03.2012. 19:52

Ljudi bas te preterano negativi, devojka se okliznula i ostala bez povreda eto srecan zavrsetak...a ljubavi ce biti opet...

Nenad

27.03.2012. 20:35

Ako se devojka okliznula boze me sacuvaj zasto takav naslov SKOCILA! Mislim strasna glupost od vas... Ako nemate informaciju nemojte sami da konstatujete...

Nikola

28.03.2012. 14:20

Ja sam pao 2003. godine na tramvajske šine. Ostao sam živ i bez posledica, a mogao sam i da poginem isto tako. Nije za zezanje Kalemegdan, Kale znači brdo..... :)