"JA POZIVAM SVE LJUDE DA SE VRATE U SRBIJU": Predsednik Vučić o poseti porodici Nikolić u Smederevu

Novosti online

12. 11. 2023. u 12:56

PREDSDNIK Republike Srbije obratio se u Smedervu na Trećem predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ gde se osvrnuo na posetu domaćinstva porodice Nikolić.

ЈА ПОЗИВАМ СВЕ ЉУДЕ ДА СЕ ВРАТЕ У СРБИЈУ: Председник Вучић о посети породици Николић у Смедереву

FOTO: Novosti

- Posetili smo domaćinstvo Nikolić, 11 njih se vratilo iz Austrije, divni domaćini, već četvoro unuka imaju. Kažu da će da bude još unučadi, ako Bog da. Imaju Vukana, Veljka, Vidaka i Luku, a nadamo se bar još toliko da bude. Svi su došli su iz Austrije, uspešno vode firmu, mnogo hektara zemlje obrađuju. Ja pozovam sve ljude da se vrate u Srbiju - nema sunca nigde na svetu kao što je u Srbiji, kao što ga ima ovde kod nas. A radom sve može da se postigne - rekao je Vučić i zahvalio se na gostoprimstvu i dodao da nema sunca nigde na svetu kao što je u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (70)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis