PONAVLJANJE IZBORA NA TERITORIJI TRSTENIKA: Građani glasaju na šest biračkih mesta

S. Babović

16. 04. 2022. u 08:45

NA šest biračkih mesta na teritoriji Trstenika ponovo se glasa danas,a samo na biračkom mestu br.34 u Stopanji ponavljaju se i predsednički i parlamentarni izbori.

ПОНАВЉАЊЕ ИЗБОРА НА ТЕРИТОРИЈИ ТРСТЕНИКА: Грађани гласају на шест бирачких места

Foto: S. Babović

To je ujedno jedno od najvećih biračkih mesta, sa 576 upisanih glasača.

- Glasanje je počelo na vreme,nešto je manja gužva,postoji mogućnost da nešto kasnije ljudi dođe možda veći broj - kaže za “Novosti” Radiša Kezić, zamenik predsednika biračkog odbora u Domu kulture u Stopanji.

Predsednički izbori se na teritoriji Trstenika ponavljaju u Gornjoj Cršavi, dok se parlamentarni izbori ponavljaju danas na po jednom biračkom mestu u Riđevštici, Donjoj Crnišavi, Medveđi i Donjem Dubiču. Ukupno 2.154 birača ima pravo da se ponovo izjasni na izborima.

- Sva su biračka mesta otvorena na vreme - napominje za “Novosti” Aleksandar Manić, predsenik Opštinske izborne komisije.

 

Na teritoriji opštine 3.aprila pravo glasa imalo je 33.120 lica, a zabeležena izlasnost iznosila 59,3 posto.Glasalo se na 67 biračkih mesta.

Izlaznost do 11 sati

Do 11 sati na šest biračkih mesta u Trsteniku glasalo je 8,1 posto upisanih birača,potvrđeno je za “Novosti” u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati