OBDUKCIJA "OTKRIVA" NESTALOG PEDOFILA? Životinje rastrgle telo, patolozi treba da utvrde da li je u pitanju odbegli frulaš iz Brusa

G. ĆIROVIĆ

03. 01. 2021. u 22:00

U JEDNOM šljiviku, u ataru sela Kobilje, nedaleko od Brusa, u subotu uveče pronađeno je beživotno telo muškarca u fazi raspadanja i sa žicom oko vrata.

ОБДУКЦИЈА ОТКРИВА НЕСТАЛОГ ПЕДОФИЛА? Животиње растргле тело, патолози треба да утврде да ли је у питању одбегли фрулаш из Бруса

Milutin C. /Foto Fejsbuk

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se radi o Milutinu C. (64), poznatom frulašu iz Brusa, osumnjičenim za obljubu desetogodišnje devojčice, koji je bez traga nestao sredinom prošlog meseca, nakon što je pušten iz pritvora.

- Beživotno telo muškarca je zatečeno u jezivom stanju, pretpostavlja se da su ga nakon smrti životinje rastrgle, tako da će identitet biti moguće utvrditi tek nakon što se obavi obdukcija - kaže izvor blizak istrazi.

Nestanak frulaša iz Brusa sredinom prošlog meseca policiji je prijavila njegova supruga i od tada za njim traje potraga. On je, kako je tada supruga ispričala policiji, pobegao u nepoznatom pravcu kroz prozor od kupatila porodične kuće ostavivši za sobom pismo čiji sadržaj, kako je utvrđeno, nije imao konkretne veze sa pomenutim slučajem pedofilije.

Milutin C. je, podsećamo, prethodno osumnjičen da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad desetogodišnjakinjom na privatnom času frule. Na saslušanju je Milutin odbacio sve optužbe i negirao krivicu, a nakon što su saslušani svedoci, sud je ipak doneo odluku o puštanju iz pritvora za vreme dok traje istraga, iako je stav stručnjaka Centra za socijalni rad bio da je devojčicina izjava - verodostojna.

Ceo ovaj slučaj koji je prilično uznemirio ovdašnje meštane, policiji je početkom novembra prošle godine prijavila devojčicina majka i to kada joj je kćerka ispričala da ju je nastavnik na privatnom času u njegovoj kući dodirivao u predelu grudi. Milutin je ubrzo uhapšen, a potom mu je određen pritvor iz kojeg je pušten nakon nekoliko dana.

Kako saznajemo, identitet beživotnog tela za koje se, bar zasad, pretpostavlja da je Milutin C. biće utvrđen obdukcijom koja će biti obavljena u ponedeljak, a nakon toga će biti poznat i uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!