BOKSER SA OBRONAKA URALA POMAŽE HEROJSKI U EČKI: Rus Konstantin Islamov, prebrodio koronu i sada pruža pomoć svima kojima je ona potrebna

B. Grujić

05. 04. 2021. u 16:00

Nekadašnji bokser iz Perma na obroncima Urala, jedini Rus u selu Ečka kod Zrenjanina, Konstantin Islamov, nakon preležanog virusa korona sa ogromnom energijom započeo je humanitarni rad i svakodnevno efikasnim masažama i lekovitim travama, po receptu svoje bake, pomaže meštanima da se što pre oporave i povrate tonus mišića nakon preležane bolesti.

БОКСЕР СА ОБРОНАКА УРАЛА ПОМАЖЕ ХЕРОЈСКИ У ЕЧКИ: Рус Константин Исламов,  пребродио корону и сада пружа помоћ свима којима је она потребна

Foto B.Grujić

- Mnogi se pitaju otkud ja ovde, a razlog za moj dolazak u Banat pre pet godina je bolja klima, termalne vode i blizina Vrdnika, koje su pomogle mojim ćerkama Irini i Kiri, koje su imale problema sa bubrezima - ističe 35-godišnji nekada uspešni bokser, koji je u rodnom Permu završio specijalizovanu školu i stručnjak je za reumatske masaže, kao i one kada se radi o bolovima u mišićima.

STRUČNjAK

- Kosta je pre svega sjajan čovek, humanista i stručnjak u oblasti kiropraktike. Mnogo mi je pomogao - kaže sredovečni Zrenjaninac, koji je redovan gost kod Koste u Ečki nakon što je preležao koronu.

Krajem prošle godine preležao je koronu:

- Znam kako je ljudima koji nakon preležane bolesti dolaze kod mene i traže pomoć.

Pomažem im  i lekovitim travama i mastima, koje sam pravim, po receptima svoje bake.

Svoje usluge ne naplaćuje. Trudi se da svima izađe u susret i bar pokuša da pomogne. Uz smešak kaže da ga samo ne pitamo kako, jer to je delić magije njegovih ruku, ogromne energije i znjanja iz medicine i naročito anatomije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna