HITNA REAKCIJA DOMAĆE KOMPANIJE: Važna donacija za Kovid bolnicu u Batajnici

Promo

28. 03. 2021. u 11:55

KOVID bolnica u Batajnici trenutno je epicentar “crvene zone“ i prve linije fronta protiv korona pandemije, koja ne jenjava. Kapaciteti su skoro potpuno popunjeni, na ovom punktu nalazi se blizu 900 bolesnika, od kojih je 90 najtežih slučajeva u jedinici intezivnog lečenja.

ХИТНА РЕАКЦИЈА ДОМАЋЕ КОМПАНИЈЕ: Важна донација за Ковид болницу у Батајници

Foto: Promo

Imajući u vidu kriznu situaciju, bio je to povod da najveći domaći humanitarac, kompanija Meridian, hitno reaguje i pritekne u pomoć medicinarima koji se već godinu dana bore za živote, kako u ovoj ustanovi, tako i širom Srbije.

Tako je ovom prilikom uručena vredna donacija u vidu deficitarne medicinske opreme kako bi se optimizovao nivo medicinske nege najugroženijih pacijenata, ali i bezbednost medicinskog osoblja – aparatura za praćenje kliničke slike i zaštitni skafanderi.

- Proteklih desetak dana najteži su period od kako kovid bolnica funkcioniše, a s obzirom na broj novih prihvata, smeštajne kapacitete smo praktično već popunili. Od srca hvala Meridianu na ovoj donaciji, u ime naših zaposlenih, ali i ostalih ustanova koje već mesecima pomažete - reči su direktorke Tatjane Adžić - Vukičević.

Foto: Promo

Velika kampanja humanosti kompanije Meridianbet traje više od godinu dana, i do sada su njeni zaposleni, kao humanitarci bez premca, obišli više od 80 gradova i opština Srbije, Crne Gore i BIH, uputivši višemilionske pakete donacija u novcu, medicinskoj opremi i drugim potrepštinama.

Lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u čitavoj Evropi više od godinu dana je u prvim linijama “kovid fronta“ i samo u Srbiji donirala je 100 miliona dinara na ime podrške državi i zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)