KOŠMARNA SEZONA ZA BOKU: Akutelni šampion nikako da pronađe ritam

V.M.

02. 07. 2023. u 11:40

U utakmici 22. kola argentiske lige Boka Juniors će ugostiti Sarmijento Hunin.

КОШМАРНА СЕЗОНА ЗА БОКУ: Акутелни шампион никако да пронађе ритам

Foto Profimedia

Domaćin igra veoma loše tokom čitave sezone. Nije ni senka one ekipe koja je prošle godine osvojila titulu i nalazi se na razočaravajućoj 14. poziciji na tabeli. Poslednju pobedu u ligi Boka je ostvarila krajem maja kada je bila bolja od Tigrea sa 1:0, a nakon toga je doživela dva poraza (Arsenal Sarandi, Godoj Kruz) uz podelu bodova sa Lanusom.

Spas sezone ekipa sa ''Bombonjere'' tražiće u nokaut fazi Kopa libertadoresa. Četa Horhea Almirona je preko nedelje savladala Monagas sa 4:0, tim trijumfom je zauzela prvo mesto u grupi ''F'' i u šesnaestini finala će igrati sa Barakas Sentralom.

Sa druge strane, nakon četiri utakmice bez trijumfa (tri remija i poraz) Sarmijento je proteklog vikenda konačno upisao tri boda. U dominantom stilu je savladao Atletiko Tukuman sa 4:1, a utakmice je već bila rešena na poluvremenu kada je na semaforu stajalo 3:0.

Ekipa iz Hunina je 13. na tabeli sa isto osvojenih bodova, ali boljom gol-razlikom u odnosu na današnjeg rivala, a zanimljivo je da je nakon 21. odigranog kola ostvarila sedam pobeda, uz isto toliko remija i poraza.

Tradicija je na strani Boke koja nikada nije izgubila od Sarmijenta, na pet međusobnih duela uz četiri pobede akutelnog šampiona viđen je i remi. 

Verujemo da će navijači na ''Bombonjeri'' večeras slaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)