SUDAR ZAPADA I SEVERA: Mali gradski derbi

V.D.

23. 04. 2022. u 11:13 >> 11:15

U okviru 34. kola Premijer lige engleske na "Brentford komjuniti" stadion stiže ekipa Totenhema.

СУДАР ЗАПАДА И СЕВЕРА: Мали градски дерби

FOTO: AP

Vezao je Totenhem četiri pobede u nizu i potom neočekivano na svom terenu izgubio od Brajtona. "Pevci" su dozvolili svom gradskom rivalu Arsenalu da se bodovno izjenači sa njima i da borbu za Ligu šampiona učini još zanimljivijom i neizvesnijom.

Totenhem gostuje Brentfordu sa samo jednim ciljem, a to je osvajanje sva tri boda, za ostvarenje cilja za ovu sezonu.

"Pevcima" na ruku ide i međusobni duel Arsenala i Mančester junajteda glavnih konkurenata za četvrto mesto na tabeli. Brentford je u odličnoj formi. Pet pobeda na poslednjih šest utakmica.

FOTO: AP

"Pčele" ne treba da brinu oko opstanka, i sledeće sezone gledaćemo ih u Premijer ligi. Kristijan Eriksen ima sve veću minutažu i iz meča u meč samo potvrđuje svoju klasu. Danac će po prvi put igrati protiv svog nekadašnjeg kluba u kojem je proveo sedam godina. Navijači Totenhema sigurno će velikim aplauzom pozdraviti svog nekadašnjeg miljenika.

U pretodna dva međusobna susreta slavio je tim iz severnog Londona, ali oba meča su odigrana na stadionu Totenhema. Brentford nije nimalo naivan protivnik, svestan je toga i Antonio Konte, ali jednostavno njegovi igrači nemaju izbora. Pobeda na ovom meču je imperativ.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024