GOLEADA NA VESTFALENU: Dortmundu na noge stiže "idealan" protivnik

E.H.

16. 04. 2022. u 10:35 >> 10:36

MILIONERI još nisu obezbedili drugo mesto, imaju osam bodova više od Leverkuzena i sa nekoliko trijumfa u završnici prvenstva sve će biti rešeno.

ГОЛЕАДА НА ВЕСТФАЛЕНУ: Дортмунду на ноге стиже идеалан противник

FOTO: Tanjug

U 30. kolu Bundeslige Borusija Dortmund na svom terenu dočekuje "idealnog" protivnika. Na Vestfalen stiže Volfsburg koji skoro godinu dana ne zna za trijumf nad Milionerima.

Od duela koji će se igrati pred prepunim kultnim stadionom se očekuje puno, pa možda čak i goleada koja bi oduševila popularni Žuti zid. Erling Haland ispred sebe imaće defanzivce kao što su Maksens Lakroa, Džon Bruks i Sebastijan Bornau, što bi za fenomenalnog mladog Norvežanina trebalo da predstavlja "mačji kašalj".

FOTO: AP/Tanjug

 

 

 

 

 

Volfsburg igra neočekivano lošu sezonu, borba za izalak u kontinentalna takmičenja davno je prestala, razmišljalo se više o opstanku. "Vukovi" do kraja takmičarske godine mogu igrati rasterećeno i pomrsiti račune nekom od favorita.

Dortmund još nije obezbedio drugo mesto, Milioneri imaju osam bodova više od Leverkuzena i sa nekoliko trijumfa u završnici prvenstva sve će biti rešeno.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!