DERBI AFRIČKOG KONTINENTA: Senegal - Egipat

V.D.

29. 03. 2022. u 09:20

U revanš meču finala afričkih kvalifikacija za Mundijal, nacionalna selekcija koju sa klupe predvodi poznati Portugalac Karlos Keiroš dolazi na najteže gostovanje na "crnom kontinentu" sa golom prednosti.

ДЕРБИ АФРИЧКОГ КОНТИНЕНТА: Сенегал - Египат

FOTO: Tanjug

Autogol Saliju Sisea u četvrtom minutu bio je dovoljan za pobedu Egipta u prvom meču. Uspeli su Egipćani da se donekle revanširaju Senegalcima za bolan poraz u finalu Afričkog kupa nacija.

Sadio Mane i družina igraju pred svojim navijačima. Za "lavove Terange" računica je jednostavna. Samo pobeda od najmanje dva gola razlike ih vodi u Katar. Nerešen rezultat ne dolazi u obzir, jer bi to značilo da "faraoni" idu na Mundijal.

FOTO: EPA

Muhamed Salah predvodi selekciju Egipta u pohodu na Katar, gde će se održati smotra najboljih selekcija sveta. "Faraoni" imaju minimalnu pobedu u džepu, ali u revanšu nema opuštanja, jer se radi o protivniku koji ume da ih porazi. Utakmica dva najbolja tima na afričkom kontinentu i prava je šteta što samo jedan ide na svetsko prvenstvo.

Iako je poznato da afričke reprezentacije igraju sa malo golova, ovde ipak očekujemo malo otvoreniju igru s obzirom na to da Mane i družina moraju da jure zaostatak od jednog gola.

NAŠ PREDLOG: 2+  (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)