VAKCINIŠU SE I KINEZI: U Kuršumliji do sad imunizovano 7.500 pacijenata

D. Z.

02. 03. 2021. u 20:24

UPOREDO sa pregledima pacijenata sa simptomima korona virusa u kuršumlijsom Domu zdravlja obavlja se vakcinacija kako žitelja ove opštine tako i građana sa Kosova i Metohije.

ВАКЦИНИШУ СЕ И КИНЕЗИ: У Куршумлији до сад имунизовано 7.500 пацијената

Foto: D. Zečević

Do sada je prema rečima direktorke ove ustanove dr Uranije Petrović dato 7.500 vacina od kojih su njih 5200 primili žitelji Kosova i Metohije.

Međutim, uporedo sa vakcinacijom obavlja se i revakcinacija osim Srba sa Kosova i Metohije interesovanje za vakcinaciju pokazuju i građani albanske nacionalnosti, a prema saznanjima "Novosti" danas je u kuršumlijskom Domu zdravlja vakcinisano pet Kineza pripadnika međunarodnih misija na Kosmetu.

Oni su prema rečima direktorke Petrović primili kinesku vakcinu, dok se takođe danas vakcinisalo i troje kineskih državljanja koji rade u Kuršumliji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju