VAKCINACIJA U LOZNIČKOM KRAJU: Uvedena još četiri punkta

V.Mitrić

24. 01. 2021. u 10:10

ВАКЦИНАЦИЈА У ЛОЗНИЧКОМ КРАЈУ: Уведена још четири пункта

Foto: V. Mitrić

VAKCINACIJA protiov virusa korona, kineskom vakcinom, ide punim gasom. Za četiri dana vakcinisano je oko 2.700 stanovnika ovog dela Podrinja.

Dr Branka Krasavac, direktorka Doma zdravlja „Dr Milenko Marin“, koja i sama pregleda, od jutra do mraka, one koji hoće prime zaštitu od opakog virusa, uvela je, u Preventivnom centru, još četiti punkta, pa ih je, sada, pet, što je, u najvećoj mogućoj meri, eliminisalo gužve. Punktovi su i u Dragincu, Banji Koviljači, Lešnici u ambulanti „Viskoza“.

- Dnevno vakcine primi od 5oo do 600 pa i više ljudi, koji su jako zainteresovani za kinesku vakcinu - kaže nam dr Krasavac.

Foto: V. Mitrić

Dr Branka Krasavac

– Naši punktovi rade i radnim danom i vikendom od osam do 15 časova. Mnogi ljudi iskoristili su vikend da se zaštite. Imamo dovoljne ekipe lekara i drugom medicinskog osoblja za ovaj veliki i odgovoran posao.

Lozničani koji se prijave za kinesku vakciju vrlo brzo dobijaju poziv da dođu da je prime, a oni koji su se odlučili za druge vakcine, sačekaće do ne stignu. U Loznicu je stiglo 2.970 kineskih vakcina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)