VAKCINACIJA U LOZNIČKOM KRAJU: Uvedena još četiri punkta

V.Mitrić

24. 01. 2021. u 10:10

VAKCINACIJA protiov virusa korona, kineskom vakcinom, ide punim gasom. Za četiri dana vakcinisano je oko 2.700 stanovnika ovog dela Podrinja.

ВАКЦИНАЦИЈА У ЛОЗНИЧКОМ КРАЈУ: Уведена још четири пункта

Foto: V. Mitrić

Dr Branka Krasavac, direktorka Doma zdravlja „Dr Milenko Marin“, koja i sama pregleda, od jutra do mraka, one koji hoće prime zaštitu od opakog virusa, uvela je, u Preventivnom centru, još četiti punkta, pa ih je, sada, pet, što je, u najvećoj mogućoj meri, eliminisalo gužve. Punktovi su i u Dragincu, Banji Koviljači, Lešnici u ambulanti „Viskoza“.

- Dnevno vakcine primi od 5oo do 600 pa i više ljudi, koji su jako zainteresovani za kinesku vakcinu - kaže nam dr Krasavac.

Foto: V. Mitrić

Dr Branka Krasavac

– Naši punktovi rade i radnim danom i vikendom od osam do 15 časova. Mnogi ljudi iskoristili su vikend da se zaštite. Imamo dovoljne ekipe lekara i drugom medicinskog osoblja za ovaj veliki i odgovoran posao.

Lozničani koji se prijave za kinesku vakciju vrlo brzo dobijaju poziv da dođu da je prime, a oni koji su se odlučili za druge vakcine, sačekaće do ne stignu. U Loznicu je stiglo 2.970 kineskih vakcina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna