EPIDEMIJA U PIROTSKOM OKRUGU: Danas svi negativni

V. Ć.

21. 10. 2020. u 18:55

ZAVOD za javno zdravlje u Pirotu, danas je uzeo i poslao 11 sumnjivih uzoraka u laboratoriju niškog IZJZ. Iz te ustanove stigli su rezultati testiranja 5 uzoraka sa područja okruga i svi su negativni.

ЕПИДЕМИЈА У ПИРОТСКОМ ОКРУГУ: Данас сви негативни

Foto: V.Ć.

Do danas su laboratorijski potvrđena 386 slučaja kovida 19 u okrugu. najviše ih je iz Pirota, zatim iz Bele Palanke, Babušnice i Dimitrovgrada.

Četiri osobe koje su na odeljenju pirotske OB, nisu sumnjive na kovid. U kućnoj izolaciji trenutno je 13 osoba sa članovima svojih porodica. Epidemiološka situacija u okrugu je i dalje nesigurna, ali stabila-saopštavaju iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti pri ZZJZ u Pirotu i poručuju da masovna okupljanja nose veliki rizik od prenošenja virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SPREMNE CISTERENE SA PIJAĆOM VODOM: Počinje popravka čeličnog rezervoara u Vrdniku