PROMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U CENTRU VRANJA: Zatvorena Ulica Cara Dušana

Дејан Ристић
Dejan Ristić

05. 05. 2022. u 14:44

Jedna od najprometnijih ulica u Vranju, Cara Dušana, od danas je zatvorena za saobraćaj, saopštila je radska uprava.

ПРОМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ЦЕНТРУ ВРАЊА: Затворена Улица Цара Душана

D. Ristić

Kako se navodi, Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja Grada Vranja“, u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, izdalo je saglasnost izvođaču radova, preduzeću „Milenijum tim“, za privremenu obustavu saobraćaja zbog izgradnje fekalne kanalizacije u Ulici Cara Dušana u Vranju, u dužini od 360 metara. Obustava saobraćaja odnosi se na deonicu od mosta kod pijace "Bujkovski most", sve do raskrsnice sa Ulicom Kralja Milana. 

Fekalna kanalizacija biće izgrađena i u ul. Matije Gupca, u dužini od 485 metara. Privremena obustava saobraćaja trajaće 45 kalendarskih dana, počevši od četvrtka, 5. maja ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBILAZE PRAG, BEČ I BUDIMPEŠTU: Nagradno putovanje za srednjoškolce iz Svilajnca