ŽELJKO OBRADOVIĆ GRMI! Evo šta su uradili košarkaši Partizana po dolasku u hotel (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2023. u 08:23

Košarkaši Partizana nisu uspeli da ostvare pobedu u Tel Avivu, pošto je Makabi na kraju slavio sa 96:81. Izabranici Željka Obradovića gubili su tokom celog meča, što je srpskog stručnjaka u jednom momentu razbesnelo.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ГРМИ! Ево шта су урадили кошаркаши Партизана по доласку у хотел (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Najtrofejniji evropski trener nije mogao da suzdrži emocije, pa je na tajm-autu imao žestoku poruku za svoje igrače.

- Ovo nije način na koji mi igramo - kratko je izustio na početku Obradović.

Nije to način na koji igra ovaj tim i nije to način na koji kroz istoriju igra Partizan. Takva igra ne može da donese rezultat i toga je i te kako svestan Obradović. Zato je brzo nastavio.

- Oni se bore, a vas baš briga. Sad ćete u hotelu da gledate kako ste igrali. Odmah. To će biti prvo - grdio je Obradović igrače.

Nije pomoglo. Partizan je izgubio ubedljivo na otvaranju Evrolige, a igrači su odmah po dolasku u hotel posle utakmice morali na gledanje meča.

Podsetimo, Aleksa Avramović je bio najbolji pojedinac u beogradskom timu, postigao je 24 poena, pratili su ga Doužer i Panter sa po 11, a dvocifreni su još bili Smailagić i Naneli, koji su brojali do deset. 

Nezaustavljiv je u izraelskoj ekipi bio Lorenco Braun, koji je dao 22 poena, a istakli su se još Nibo i Sorkin sa po 14.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)