SRPSKO ČUDO NASTAVLJA DA GAZI: Hamad Međedović napravio još jednu senzaciju u Gštadu

Novosti online

21. 07. 2023. u 20:16

SRPSKI teniser Hamad Međedović nastavlja da gazi na turniru u Gštadu (Švajcarska). On se plasirao u prvo ATP polufinale pobedom nad Janikom Hanfmanom sa 6:3, 6:3.

СРПСКО ЧУДО НАСТАВЉА ДА ГАЗИ: Хамад Међедовић направио још једну сензацију у Гштаду

FOTO: M. Vukadinović

Trenutno 183. igrač sveta je odigrao sjajan meč i zasluženo se našao među najbolja četiri igrača na ovom turniru iz serije 250.

Prvi je ozbiljnije zapretio Nemac. U dva vezana servis gema rivala imao je po dve brejk lopte, ali nijednu nije uspeo da iskoristi. Nakon toga je stigla kazna, pa je momak iz Novog Pazara prvi stigao do brejka. Ipak, uzvratio je 46. na ATP listi, no srpski igrač je ponovo došao do brejka i potom potvrdio isti što mu je donelo prednost.

Drugi set je počeo idealno za Međedovića. Odmah je oduzeo servis rivalu. Nije tada ništa išlo dobro Hanfmanu pa je pokušao da izdejstvuje prekid meča. On je na kraju četvrtog gema zahtevao da se duel pomeri za sutra zbog navodnog mraka. Duel je ipak nastavljen.

Sve to nije poremetilo Hamada koji je nastavio da igra dobro i na kraju stigne do trijumfa posle jednog sata i 21 minuta igre.

Međedović će u polufinalu igrati protiv Argentinca Pedra Kaćina. Na istom turniru u polufinalu će se nadmetati i Miomir Kecmanović, a njegov rival je Španac Albert Ramos.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)