"NA LICU MU VIDIŠ..." Kakve reči Medvedeva o Đokoviću

Novosti online

27. 04. 2023. u 09:02

IZJAVA Stefanosa Cicipasa u kojoj je zaboravio da postoji Novak Đoković u GOAT trci odjeknula je poput bombe u teniskim krugovima.

НА ЛИЦУ МУ ВИДИШ... Какве речи Медведева о Ђоковићу

FOTO: AP

Naime, za njega su najbolji Rodžer Federer i Rafael Nadal, a Srbina ni na mapi. I za razliku od "brata" Grka, brat Rus je izneo niz komplimenata na račun najboljeg tenisera sveta.

Danil Medvedev kada igra protiv Đokovića nije ga prijatno videti, ali kada priča o Novaku onda ga je i te kako lepo slušati. 

Rus je istakao da je Srbin verovatno najbolji teniser sveta svih vremena, a jedna stvar ga posebno impresionira.

- Mislim da je zbog jedne važne stvari Novak verovatno najbolji teniser u istoriji.  Vidiš mu na licu da je na grend slemu on drugačiji! Ja još uvek nisam uspeo da pronađem tu moć, da izađem na teren i kažem: "Sada ću biti najbolja verzija sebe" - rekao je Medvedev.

Danil je trenutno u Madridu gde će nastupiti na mastersu koji će Novak preskočiti, pa već od Rima i Rolan Garosa očekuju ih novi sudari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)