OGLASIO SE DODIK POVODOM VIDEO-SNIMKA: Izvinjavam se ako je špekulativni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković

Tanjug

26. 04. 2023. u 12:56

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas, povodom video-snimka razgovora pred snimanje emisije „Oko” RTS-a u kojem govori o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Đokovića i da, kao i do sada, poštuje i ceni njegovu porodicu, a da je doživeo razočarenje u RTS.

ОГЛАСИО СЕ ДОДИК ПОВОДОМ ВИДЕО-СНИМКА: Извињавам се ако је шпекулативни приказ на мрежама повредио чланове породице Ђоковић

Foto: Tanjug

- Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh - rekao je Dodik komentarišući video-snimak objavljen na društvenim mrežama u kojem je zabeležen njegov razgovor s voditeljem emisije „Oko” Gorislavom Papićem pred njegovo sinoćno gostovanje u toj emisiji.

- Iz dela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je bio deo kratkog razgovora sa voditeljem Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno se vidi da govorim o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira (Srpska open) - naveo je Dodik. Dodik je kazao da je „u emisiji ’Oko’ RTS-a izneo svoj stav o svim zadatim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao uvek” i da njegov „odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja”.

- Delujući iz zasede, RTS, iz njima znanih razloga, odlučila se u ovom slučaju, na ovako neprofesionalan način, delovati u formi sačekuše i time poljuljati moje inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću - saopštio je predsednik RS. - Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugrozi nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubila nekoga ko je nažalost mislio da ima nade za profesionalizam u medijima - izjavio je Dodik. - Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS - dodao je Dodik. On je rekao da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh „neponovljivog Novaka Đokovića te da kao i do sada” poštuje i ceni njegovu porodicu. - Završićemo sve dogovore oko turnira „Srpska open”.

- Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem na velikoj zahvalnosti da se turnir ove godine održi u Banja Luci - saopštio je Dodik. - Izvinjavam se, ako je špekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način - istakao je predsednik RS. On je naveo da kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i kao čoveka, želi svu sreću njemu i njegovoj porodici.

- Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugrozi nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubila nekoga ko je nažalost mislio da ima nade za profesionalizam u medijima - saopštio je Dodik.

U video-snimku objavljenom na internetu, u kojem razgovara s Papićem pred snimanje emisije „Oko”, Dodik je, između ostalog, rekao da su „Đokovići teški”. „Znaš, ljudi to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći, oni saradnici njihovi”, rekao je Dodik u razgovoru s novinarom Borislavom Papićem pred početak emisije, prenosi Tanjug.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024