NADAL I FEDERER TO MOGU SAMO DA SANJAJU: Novak Đoković uradio ovo i izazvao euforiju na internetu

Novosti online

25. 04. 2023. u 21:05

NIJE uspeo Novak Đoković da na prethodna dva turnira ostvari željene rezultate, ali ljubav koju prema njemu pokazuju najvernije pristalice najboljeg srpskog, a po mnogima i najboljeg svetskog tenisera, ne jenjava.

НАДАЛ И ФЕДЕРЕР ТО МОГУ САМО ДА САЊАЈУ: Новак Ђоковић урадио ово и изазвао еуфорију на интернету

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je u poslednjih pet mečeva doživeo dva poraza, a sve je krenulo otkako je od Danila Medvedeva izgubio u polufinalu nadmetanja u Dubaiju.

Novak je potom na mastersu u Monte Karlu pobedio anonimnog Rusa Ivana Gahova uz jedan odigrani taj-brejk, da bi odmah potom ispao od Lorenca Muzetija. Slično je "prošao" Nole i u Banjaluci, gde je savladao (uz taj-brejk, ali izgubljeni) Luku van Aša, a onda izgubio od Dušana Lajovića, potonjeg osvajača turnira Srpska open 2023.

Ali, bilo je dovoljno da samo jednu stvar napiše na društvenim mrežama, i da krene "lavina" sjajnih komentara.

Novak Đoković aplaudira Dušanu Lajoviću posle finala turnira "Srpska open 2023" / Foto: TennisTV

Novakovi navijači su, već više od decenije, širom sveta organizovani u "NoleFam", nezvaničnu organizaciju Đokovićevih pristalica, a kako je danas njihov dan, Đoković im je to čestitao rečima:

- Srećan vam #NoleFam dan, navijači. Hvala Vam za svu vašu ljubav i podršku širom planete.

Čim je srpski as to objavio, na desetine, stotine stranaca kojima je Novak omiljeni igrač, odgovorilo je na raznorazne lepe načine. Neki zajedničkim fotografijama s Đokovićem, neki grupnim fotografijama njegovih navijača, neki snimcima...

Evo samo nekih od njih:

 

 

 

Kada igra Novak Đoković?

Podsetimo, posle poraza od Lajovića u Banjaluci, Novak Đoković je doneo odluku da ne igra na madridskom mastersu, pa je po njegovom zvaničnom programu nastupa sledeći turnir onaj u Rimu, iz masters serije 1000, a koji se igra od 10. do 21. maja.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu