ĐERONA POSLE REMIJA SA ISLANDOM: Preuzimam odgovornost za poslednja dva minuta

Novosti online

12. 01. 2024. u 21:33

SELEKTOR rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona priznao je da on snosi odgovornost za poslednja dva minuta utakmice u kojima su "orlovi" ispustili prednost.

ЂЕРОНА ПОСЛЕ РЕМИЈА СА ИСЛАНДОМ: Преузимам одговорност за последња два минута

FOTO: Tanjug

Španski stručnjak istakao je da je publika uživala u dobroj utakmici na startu Evropskog prvenstva koja je okončana bez pobednika - 27:27.

- Čestitke Islandu za izuzetan meč, siguran sam da je publika uživala. Čestitke mom timu za 58. minuta, a za poslednja dva minuta preuzimam odgovornost - rekao je Đerona posle utakmice.

Srpski tim je u finišu meča, u poslednjih 45 sekundi, ispustio prednost od dva gola.

- Ne krivim igrače ni najmanje, mogao sam kroz neke promene da reagujem. Možda izgleda kao da smo izgubili bod, ali smo ga gledajući sve pre turnira, osvojili. Milosavljev je bio sjajan, odbrana je odradila posao, grešaka je bilo u napadu, problema sa kojima se nosimo (bolest Orbovića), ali na kraju rekao sam igračima: "usmerite misli na Mađarsku uzimajući u obzir ovih 58. minuta" - istakao je Đirona.

Srbija naredni meč igra u nedelju od 20.30 protiv Mađarske.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!