SELEKTOR SRBIJE "PRESUDIO" ZVEZDI: Crveno-bele pale pred moćnim rivalom u Ligi šampiona

Novosti online

31. 01. 2023. u 21:45

Odbojkašice Crvene zvezde, prvakinje Srbije, poražene su u 5. kolu C grupe Lige šampiona 2023.

СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ ПРЕСУДИО ЗВЕЗДИ: Црвено-беле пале пред моћним ривалом у Лиги шампиона

FOTO: CEV

Turski Vakifbank Istanbul, koji sa klupe predvodi Đovani Gvideti, prvi trener ženske reprezentacije Srbije, pobedio je u dvorani SC „Voždovac“ na Banjici Crvenu zvezdu sa 3:0, po setovima 25:23, 25:18 i 25:18, posle 74 minuta igre.


Zvezda je poslednja u grupi C, sa učinkom 0-5, uz dva dobijena i 15 izgubljenih setova. U toj grupi Vakfibank vodi sa 13 bodova (učinak 4-1), ispred Novare koja takođe ima samo jedan poraz, ali zbog broja (ne)osvojenih setova u maksimalnom porazu od lidera, ima 12 bodova. Potsdam, jedini koji je pobedio ekipu Vakifbanka je treći sa četiri boda i učinkom 2-3.

Crvena zvezda će u poslednjem, 6. kolu C grupe Lige šampiona 2023. gostovati u Nemačkoj. Utakmica između Potsdama, za koji igraju Aleksandra Jegdić, Maja Savić i Veronika Đokić, i Crvene zvezde odigraće se u sredu, 8. februara od 19.30 časova u areni Potsdam.

Po propozicijama CEV, pobednici pet grupa će se plasirati direktno u četvrtfinale Lige šampiona. U plej–of fazi (kvalifikacijama za četvrtfinale) igraće pet drugoplasiranih ekipa, kao i najbolja trećeplasirana ekipa. Pobednici tri dvomeča će igrati u četvrtfinalu. Preostale četiri trećeplasirane ekipe će takmičenja nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV 2023.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna