VELIKI KORAK KA FINALU: Odbojkaši Radničkog veruju da imaju snage da odbrane 3:1 protiv Partizana

Novosti online

23. 11. 2022. u 22:30

VELIKI korak ka finalu Kupa Srbije napravili su odbojkaši Radničkog. Kragujevčani su u prvoj polufinalnoj utakmici na svom terenu slavili sa 3:1 (25:17, 16:25, 25:16, 25:9) i nadaju se će odleti Partizanu i u revanšu 27. ili 28. decembra u Beogradu.

ВЕЛИКИ КОРАК КА ФИНАЛУ: Одбојкаши Радничког верују да имају снаге да одбране 3:1 против Партизана

Aleksa Brđović iz igračkih dana

Pulene Alekse Brđovića u borbu za trofej vodi svaki rezultat osim 0:3. Ukoliko crno-beli u revanšu slave sa 3:1 odlučivaće poen-količnik, a u ovom trenutku Šumadinci su u velikoj prednosti.

- Očekivali smo jednu tešku utakmicu, a iskreno takva je i bila. Ušli smo agresivno u meč, pružili smo dobru igru i napravili smo razliku koja nam je donela vođstvo. Znali smo da je u drugom setu primaran zadatak da napravimo što bolji rezultat, ali je sve vreme bila prisutna neka vrsta nervoze. Oni su dobrim servisom napravili razliku i uspeli su da izjednače. Ipak, mi smo se brzo smirili i u trećem i četvrtom setu smo odigrali veoma dobro. Biće teško u Beogradu, ali mislim da smo napravili veliki korak ka finalu Kupa - ističe primač Radničkog Davide Kovač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju