OD SUME DA SE ZAVRTI U GLAVI: Jokić ga ishvalio, a sada Majk DŽejms potpisuje fantastičan ugovor

Novosti online

16. 03. 2024. u 17:29

Najbolji strelac u istoriji Evrolige Majk Džejms potpisaće novi ugovor sa Monakom, kako je bilo i najavljeno pre više od nedelju dana.

ОД СУМЕ ДА СЕ ЗАВРТИ У ГЛАВИ: Јокић га исхвалио, а сада Мајк Џејмс потписује фантастичан уговор

FOTO: AP

Pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, Džejms je oborio rekord Vasilisa Spanulisa po broju postignutih poena, ishvalio ga je na sav glas i Nikola Jokić, a već tada su francuski mediji objavili informaciju da su pregovori između Džejmsovih agenata i Monaka u odmakloj fazi i da će se saradnja izvesno nastaviti.

Sada stižu nove vesti - ostali su samo detalji da Majk Džejms i zvanično da autogram za novi ugovor sa Monakom. Biće to trogodišnja saradnja koja će američkom organizatoru  igre doneti 9.000.000 dolara.

Njegov aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, pa otuda i želja kluba iz Monaka da dogovor bude postignut što je pre moguće.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)