PARTIZAN U PROBLEMU PRED PUT U MILANO: Jaramaz nije sposoban da trenira

Novosti online

06. 03. 2024. u 17:50

Košarkaši Partizana nakon veoma važne pobede nad Efesom, nastavljaju borbu za mesto u Top 8 Evrolige i to na gostovanju ekipi Olimpija iz Milana.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД ПУТ У МИЛАНО: Јарамаз није способан да тренира

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Crno-beli će u Italiji igrati u petak, od 20:30, a pred put je na otvorenom treningu, o susretu sa neugodnim, ali desetkovanim rivaom, govorio i Željko Obradović.

- Pripremamo se za meč u Milanu. Imamo problem, pošto Ognjen Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, dok Džejms Naneli oseća probleme zbog povrede u finalu Kupa, ali pokušava da radi. Odluka o timu koji će putovati će biti doneta sutra pred trening u Areni - rekao je Obradović.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da "crno-beli" moraju da odigraju na najvišem mogućem nivou protiv Olimpije u Milanu ako žele da ostvare pozitivan rezultat u 28. kolu Evrolige.

- Milano je ekipa, koja je podigla broj šuteva za tri poena u poslednjih pet utakmica. Karakteristika je da imaju visoke igrače koji šutiraju veliki broj trojki. Svi osim Kajla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri. Potrebno je prisetiti prošle utakmice kod nas, gde su bili dominantni tokom jednog dela meča. Uspeli smo da okrenemo i na kraju pobedimo bez prevelike neizvesnosti. To je velika opomena za nas da moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou kako bi imali pozitivan rezultat - dodao je trener Partizana.

Obradović je istakao da ekipa radi na detaljima uoči meča u Milanu.

-Znamo da je svaka utakmica važna. Razimišljamo o Milanu, očigledno je tim razigran u napadu. U odbrani imamo probleme, ali radili smo na svemu. I kada postižete lake poene, ima prostora za napredak. Moramo da obratimo posebnu pažnju na detalje u odbrani - zaključio je Obradović.

Partizan se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 14 poraza, dok je Olimpija na 13. poziciji sa skorom 11/16.

Bonus video Atmosfera u "Čairu" 20 minuta pre meča Partizan - Vojvodina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?