BESPLATNO NA SRBIJU! Slobodan ulaz na kvalifikacionu utakmicu srpskih košarkašica protiv Ukrajine

Novosti online

03. 11. 2023. u 13:19

Ulaz na utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između košarkašica Srbije i Ukrajine, koja se igra 9. novembra od 18 časova u novobeogradskoj "Hali sportova Ranko Žeravica", biće besplatan, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije (KSS).

БЕСПЛАТНО НА СРБИЈУ! Слободан улаз на квалификациону утакмицу српских кошаркашица против Украјине

FOTO: KSS

Kako se navodi, sledeće nedelje počinju utakmice prvog "prozora" FIBA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo košarkašica, koje će se od 19. do 29. juna 2025. godine održati u Češkoj, Nemačkoj, Grčkoj i Italiji.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije takmičiće se u G grupi sa Portugalom, Severnom Makedonijom i Ukrajinom. 

Izabranice selektorke Marine Maljković prvi meč igraju u novobeogradskoj "Hali sportova Ranko Žeravica" u četvrtak, 9. novembra 2023, od 18 časova protiv Ukrajine. Ulaz će biti besplatan za sve ljubitelje košarke i navijače reprezentacije.

Drugi meč novembarskog prozora Srbija igra u nedelju, 12. novembra 2023, od 18 sati u Skoplju protiv Severne Makedonije.

U drugom "prozoru", ali sledeće godine, Srbija 7. novembra dočekuje Portugal i 10. novembra gostuje Ukrajini, a 2025. godine reprezentacija 6. februara dočekuje Severnu Makedoniju i 9. februara gostuje Portugalu.

Pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane ekipe izboriće plasman na Evropsko prvenstvo koje će po prvi put biti održano u četiri zemlje – Italiji, Grčkoj, Češkoj i Nemačkoj.

Te zemlje će igrati kvalifikacije u posebnoj grupi I, van konkurencije, pošto su kao domaćini obezbedile plasman na EP.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024