DUEL STARIH RIVALA: Košarkaši Sloge sutra u Kraljevu dočekuju Metalac iz Valjeva

G. ĆIROVIĆ

02. 11. 2023. u 13:15

Posle pobede na premijeri nove sezone košarkaši Sloge iz Kraljeva nanizali su čak četiri uzastopna poraza, a priliku da prekinu crnu seriju imaće sutra (19.00) pred svojim navijačima.

ДУЕЛ СТАРИХ РИВАЛА: Кошаркаши Слоге сутра у Краљеву дочекују Металац из Ваљева

G.Šljivić

U okviru 6. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ u goste Kraljevčanima stiže Metalac iz Valjeva, stari rival i znanac sa prvoligaških parketa.

Valjevci su u odnosu na „bele“ do sada ostvarili jednu pobedu više, a u grad na Ibru stižu posle promene na mestu šefa stručnog štaba koju je nedavno preuzeo Srđan Flajs. S druge strane, pred domaćim košarkašima je gotovo imperativ pobede kako bi se pomerili sa samog začelja tabele.

Utakmica će biti odigrana u novoj sportskoj dvorani kraj Ibra, a ulaz za mališane do 14 godina je besplatan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?