NIJE VREME ZA SLAVLJE! Majk Meloun iznenadio izjavom

Tanjug

12. 05. 2023. u 09:48

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun izjavio je nakon plasmana njegovog tima u finale Zapadne konferencije da će moći da uživaju tek ukoliko osvoje titulu, objavio je klub na Instagram profilu.

НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА СЛАВЉЕ! Мајк Мелоун изненадио изјавом

Foto: Printskrin

Košarkaši Denvera plasirali su se u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču u gostima pobedili ekipu Finiksa sa 125:100.

"Jedna stvar koja mi je ostala u srcu je koliko je brzo ovaj tim postao tako blizak. Možemo biti sjajni samo ako igramo na pravi način i ostanemo verni svom identitetu. To je pravi način da se završi sa protivnikom. Isti stav od početka do kraja. Ponosan sam na vas. Naš cilj nije samo plasman u finale Zapada. To ne slavimo. Imamo veće ciljeve", istakao je Meloun.

Dodaje da Denver godinama unazad ne dobija poštovanje od ostatka lige.

"Godinama unazad ne dobijamo poštovanje. Možete da kukate ili da prigrlite ono što ste. Ne bih trošio vreme na stručnjake koji nas odbacuju i ne izražavaju poštovanje koje zaslužujemo za sve što smo učinili. Ali jednu stvar nismo uradili. Dok ne osvojimo prsten, nastaviće sa tim pričama. To nas motiviše. Ne odlazak u finale Zapada ili veliko finale, uživaćemo tek ukoliko osvojimo titulu. To je ono što niko ne može da ti oduzme. To nam je svakodnevna motivacija", zaključio je Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)