ZVEZDA BEZ PLEJMEJKERA U NAREDNOM PERIODU: Poznato koliko sa terena odsustvuje Nikola Ivanović

Novosti online

30. 11. 2022. u 15:50

CRVENA zvezda je pobedila Partizan u prvom ovosezonskom košarkaškom večitom derbiju, ali mrlju na trijumf bacila je povreda Nikole Ivanovića. Sada je poznato i koliko će crnogorski plejmejker odsustvovati sa terena.

ЗВЕЗДА БЕЗ ПЛЕЈМЕЈКЕРА У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ: Познато колико са терена одсуствује Никола Ивановић

FOTO: M. Vukadinović

Kako nezvanično saznaje "Mozzartsport" organizator igre crveno-belih će van terena biti od mesec do dva dana, a radi se o povredi tri rebra.

Podsetimo, on se povredio u finišu prve četvrtine kada je nezgodno pao i naleteo na Zeka Ledeja. Teren je napustio uz dosta bolova i izašao je uz pomoć saigrača.

Ivanović je od dolaska svog prezimenjaka Duška na klupu Zvezde počeo da pruža odlične partije. Najbolja je bila protiv Asvela (16 poena, tri asistencije). Do sada je u Evroligi prosečno beležio 6,3 poena, a u ABA ligi 7,6.

Nema sumnje da će momak iz Podgorice nedostajati ekipi. Crnogorski stručnjak sada od plejmejkera na raspolaganju ima Luku Vildozu, Stefana Markovića i mladog Nikolu Topića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri