KOŠARKAŠKI SPEKTAKL! Partizan i Real Madrid podarili Evroligi meč za pamćenje! Kakva napadačka rapsodija dveju ekipa

Novosti online

24. 11. 2022. u 22:53

KOŠARKAŠI Partizana gostovali su slavnom Realu danas u Madridu. Bilo je ovo neverovatno napadačko izdanje dveju ekipa. Dva velikana podarila su meč za pamćenje, drame nije bilo, ali je Evroliga svedočila nestvarnom napadačkom izdanju dveju ekipa. Crno-beli na kraju su poraženi, rezultatom od 105:97, ali je jasno da su svi neutralni ljubitelji magične igre pod obručima uživali .

КОШАРКАШКИ СПЕКТАКЛ! Партизан и Реал Мадрид подарили Евролиги меч за памћење! Каква нападачка рапсодија двеју екипа

FOTO: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Izabranici Željka Obradovića savršeno su otvorili meč. Šuterska rapsodija, Anđušić, Naneli i Ledej su povukli tim u uvodnim minutima i stvarali dobar kapital. "Parni valjak" je postigao nestvarnih 40 poena za jednu četvrtinu i otišao na +8.

A onda... katastrofalna druga deonica. "Kraljevići" su zaigrali kompaktnije u odbrani, Partizan se mučio u fazi napada i upisao samo 11 poena, prepustivši vođstvo protivniku, koje je sredinom trećeg kvartala bilo i dvocifreno.

Ljulj se razigrao, a njemu se pridružio i Mario Hezonja, a Željko Obradović svedočio je velikom padu u defanzivi.

FOTO: M. Vukadinović

Samo što je odlučujuća četvrtina i počela Madriđani odlaze na velikih +15, na semaforu je stajalo 92:77 i bilo je jasno da nema povratka za Partizan.

Najefikasniji igrači susreta bili su Zek Ledej i Serhio Ljulj sa 20, poena. Egzum je dodao 17, a Panter je dodao 16 poena uz 5 skokova i 3 asistencije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)