VANREDNO OBRAĆANJE UEFA ZBOG ORLOVA: Fudbalska reprezentacija Srbije i ovo doživela pred meč sa Brazilom!

Novosti online

24. 11. 2022. u 15:33

SRBIJA i Brazil igraju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a tim povodom se našim "orlovima" obratila i evropska kuća fudbala, UEFA, i to baš pred prvi meč koji "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija igraju u Kataru.

ВАНРЕДНО ОБРАЋАЊЕ УЕФА ЗБОГ ОРЛОВА: Фудбалска репрезентација Србије и ово доживела пред меч са Бразилом!

Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Obično se UEFA u zvaničnoj formi obraća nacionalnim savezima ili kada je neki izbor predsednika u pitanju, ili neki odlazak velikana, a najčešće do "običnog sveta" dopre kada se iz Niona oglase - povodom kazni zbog ponašanja publike.

Međutim, današnje obraćanje Saveza evropskih fudbalskih asocijacija, kako glasi pun naziv najvažnije fudbalske organizacije na "starom kontinentu" je skroz u pozitivnom tonu.

UEFA je, naime, poželela uspeh reprezentaciji Srbije protiv Brazila.

- Srbija: poslednji, 13. evropski predstavnik na Svetskom prvenstvu 2022. Srećno, Orlovi! - poručili su iz UEFA putem zvaničnog Tviter naloga ove organizacije, koja na Mundijalu u Kataru ima tačno tih 13 predstavnika (uz Srbiju, to su još i Belgija, Vels, Danska, Engleska, Francuska, Nemačka, Poljska, Portugal, Holandija, Hrvatska, Švajcarska i Španija).

Podsetimo, "orlovi" i "karioke" igraju od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a  meč Srbija - Brazil možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)