A ONA NIJE IZDAJICA SRBIJE? Milica Dabović oštro napala Marinu Maljković

Novosti online

02. 10. 2021. u 20:04

Bivša reprezentativna zvezda naše ženske košarke, Milica Dabović, oštro je napala selektorku Marinu Maljković.

А ОНА НИЈЕ ИЗДАЈИЦА СРБИЈЕ? Милица Дабовић оштро напала Марину Маљковић

Foto: Nebojsa Parausic

Prema pisanju uglednog francuskog lista "Ekip", Maljkovićeva je u toj zemlji, a pre svega tamošnjem Savezu, viđena kao zamena za čuvenu Valeri Garnije, koja je poslednjih osam godina vodila nacionalnu selekciju i osvojila pet uzastopnih srebrnih medalja na prvenstvima Evrope.


U dva navrata, upravo je Marina Maljković sa svojim izabranicama nadmudrila u finalima kontinentalnog šampionata Garnijerovu i njenu ekipu, pa i ne čudi što je Srpkinja "prva želja" Košarkaškog saveza Francuske.

FOTO: AP/Tanjug

Marina Maljković


Iako nikakav dogovor još nije postignut, a ovih dana se spomnje i zainteresovanost KS Belgije da Marinu Maljković angažuje i napravi iskorak s tamošnjnom reprezentacijom, koju je Srbija ove godine savladala u evropskom polufinalu, Milica Dabović je osula paljbu.

- Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se prodala brže-bolje kada su (Jelena) Bruks i (Sonja, sada Vasić) Petrović otišle - niste nazvali izdajicom? Za to imate opravdanje!? Živela Srbija i svi dobri ljudi!, započela je ona svoj niz objava na Tviteru.

Tome je odmah dodala i sledeće:

- Kaže mora sve da bude dobro i za Srbiju i za Francusku, a šta je tu dobro ako svoj tim i devojke ostaviš na cedilu? Ajde recite vi meni? Dal je to jer je svesna kakva je Srbija sada ili što je Francuska sada ubedljivo najjača reprezentacija! Samo razmišljam da me čujete, a ne da me pljujete!

Na kraju je zaključila sledećim rečima: 

- Kako su mene učili je kada je najteže - izađeš na teren i pobediš! Volim vas!, zaključila je Milica Dabović.

Milica Dabović je bila kapiten ženske reprezentacije Srbije i članica tima koji je, predvođen Maljkovićevom, osvojio prvu od dve pomeunute evropske titule.


BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović pokazao majstorstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest