DUŠAN VLAHOVIĆ: "Prija poređenje sa Batistutom"

Đ. S.

11. 05. 2021. u 22:22

AKO redovno rešetate mreže u dresu Fiorentine i pritom imate dužu kosu, poređenja sa legendarnim Gabrijelom Batistutom su neminovna. Najbolje je to na svojoj koži osetio Dušan Vlahović, mladi srpski napadač, koji je nedavno postao tek četvrti stranac u istoriji kluba iz Firence sa postignutih više od 20 golova u Seriji A.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Прија поређење са Батистутом

Dušan Vlahović Foto AP

Ali, svestan je talentovani centarfor da je, ipak, još daleko od čuvenog Batigola i da bi tek trebalo da dođe do tog stadijuma u karijeri da bi mogao da se poredi sa njim.

- Sigurno je da mi to prija, neću da lažem, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Trebalo bi ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu - istakao je u razgovoru za TV Prva Vlahović.

Kanonada našeg reprezentativca se osetila i širom Starog kontinenta, čiji su velikani poput Milana, Rome i Dortmunda već stali u red za potpis bivšeg špica Partizana.

- U mojoj glavi je samo sreda i utakmica protiv Kaljarija. Generalno, zanima me da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari, jer mi skreću pažnju - skroman je strelac 21 gola u Seriji A.

Dotakao se Dušan i rada u A timu Srbije sa Draganom Stojkovićem, pod čijom je palicom postigao jedan gol.

- Piksi je kao trener veoma dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Oseća se dobra atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. i nadam se da ćemo to učiniti - podvukao je Vlahović.

SREĆNO CRNO-BELIMA U KUPU!

NE krije Dušan Vlahović ljubav prema Partizanu i kaže da redovno prati sva dešavanja u Humskoj.

- Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom njegovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana - poručio je mladi špic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve