VOJVODINA NE ŽELI LALATOVIĆA: Petorica iz uprave glasala protiv Nenada, samo jedan bio za

S. BAJIĆ

10. 05. 2021. u 18:33

VOJVODINA sutra kreće u potragu za novim šefom stručnog štaba. Upravni odbor kluba sa "Karađorđa" danas je na dvoipočasovnoj sednici odlučio da ne nastavi saradnju sa Nenadom Lalatovićem, trenerom sa najviše pobeda u klupskoj istoriji.

ВОЈВОДИНА НЕ ЖЕЛИ ЛАЛАТОВИЋА: Петорица из управе гласала против Ненада, само један био за

FOTO: M. Vukadinović

Da se sa popularnim Lalatom ne produži ugovor, glasala su petorica članova klupskog rukovodstva, dok je jedan član bio za to da i u narednoj sezoni Lalatović predvodi ekipu.

Minulog vikenda Vojvodina je predvođena Lalatovićem pobedila Mačvu 5:2, ali je on juče od Uprave izgubio 1:5.

Razlog za raskid saradnje, kako ističu u Vojvodini, jeste koncepcijsko razmimoilaženje, po kojem Uprava želi izlaz na tržište, dok je Lalatović tražio da se produže ugovori sa šestoricom vremešnijih fudbalera. To u Vojvodini nisu prihvatili, jer iskusniji zauzimaju mesta mlađima, a oni žele da na delu vide upravo mlade, talentovane fudbalere.

U Vojvodini, takođe, naglašavaju da niko nije ljut na Lalatovića, već da su svi njegovi rezultati i uspesi priznati u klubu, kao i da mu uz zahvalnicu za sve što je učinio, žele svu sreću u nastavku trenerske karijere. Jer, kako ističu u najstarijem novosadskom superligašu, možda se nekad opet putevi ukrste i ponovo se sretnu na zajedničkom polju.

Inače, Lalatović je vodio Vojvodinu na 129 utakmica i biće na klupi u još dva preostala meča superligaškog karavana. Sa brojkom od 131, izjednačiće se sa trenerom Gustavom Lehnerom i biće drugi na večnoj listi, iza legendarnog Branka Stankovića, trenera prve šampionske generacije, koji je vodio Vojvodinu na 140 mečeva.

Lalatović je, inače, prvi na večnoj listi Novosađana sa 76 pobeda, a Lehner je drugi sa 61 trijumfom. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NEMA OPRAVDANJA ZA ONO ŠTO STE URADILI SRBIJI! Novak Đoković zagrmeo, ove reči će ceo svet da čuje (VIDEO)