"ĐAVOLI" VEĆ PREBRINULI: Mančester junajted na korak do finala LE, Arsenal na popravnom u Londonu

Đ. S.

06. 05. 2021. u 09:30

PRVA utakmica polufinala sa Romom bila je dovoljna da Mančester junajted obezbedi kapital zbog kojeg mogu bezbrižno da dočekaju večerašnji okršaj u Rimu (21.00).

ЂАВОЛИ ВЕЋ ПРЕБРИНУЛИ: Манчестер јунајтед на корак до финала ЛЕ, Арсенал на поправном у Лондону

FOTO: AP

Čak šest golova Nemanje Matića i drugova, uz dva primljena, garant su da će najverovatnije jedan engleski predstavnik u finale drugog po jačini evropskog takmičenja, a da li će i drugi, biće poznato posle drugog polufinalnog okršaja između Arsenala i Viljareala u Londonu.

U prestonici Engleske biće verovatno mnogo neizvesnije nego u glavnom gradu Italije. Rezultat od 2:1 za "žutu podmornicu" iz prvog susreta nije dovoljan da se mirno spava. Štaviše, moraće da strepe zbog činjenice da rival i sa pobedom od jednog gola ide

dalje.

- Igraćemo sa istim planom kao i u prvoj utakmici. Da kontrolišemo meč i pokažemo ličnost - ističe trener Viljareala Unai Emeri, inače bivši stručnjak "tobdžija".

Sa druge strane, na "Emirejtsu" mogu da budu poprilično zadovoljni činjenicom da su i sa desetoricom igrača na terenu uspeli da dođu do pozitivnog rezultata.

- Čak i sa desetoricom smo pokazali da smo bolji tim od njih, tako da sve zavisi od nas. Kada igramo kako znamo, možemo da pobedimo svakog - samouveren je vezista Arsenala Bukajo Saka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord