NOVI TROFEJ ZA BAJERN: Sevilja se isprsila pred šampionom Evrope, ali Bavarci su fudbalska sila

Č. V.

24. 09. 2020. u 23:59

FUDBALERI Bajerna osvojili su Superkup Evrope, pošto su u finalu pobedili Sevilju u Budimpešti sa 2:1 posle produžetaka.

НОВИ ТРОФЕЈ ЗА БАЈЕРН: Севиља се испрсила пред шампионом Европе, али Баварци су фудбалска сила

Foto: EPA-EFE/ Attila Kisbenedek / POOL

Osvajač Lige šampiona je bio bolji od pobednika Lige Evrope na "Puškaš areni" pred određenim brojem gledalaca. Ovo je dobra vest, jer sport bez navijača nije isti.

Odlično je utakmica počela za Andalužane. Do prednosti su došli posle 13 minuta igre kada je Lukas Okampos pogodi sa bele tačke.

Ipak, nije se dugo čekalo na izjednačenje. Igrao se 34. minut kada je Leon Gorecka iskoristio dodavanje Roberta Levandovskog i matirao Bonoa.

Poljak se u drugom poluvremenu upisao u strelce, ali je gol posle gledanja VAR-a poništen. Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, pa je pobednik morao da bude odlučen posle dodatnih 30 minuta.

Još jedan trofej gigantu iz Minhena je doneo rezervista Havi Martinez koji je odličnim udarcem glavom sa nekih šest netara metara zatresao mrežu Sevilje.

Koliko je tim Hasnija Flika bio bolji pokazuje i ondos udaraca ka golu protivnika. Bajern je šutirao 25 puta, a španski klub svega šest.

Mašina iz Minhena se upalila, zagrejala i ne planira da stane. Bavarci zaista igraju strašan fudbal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024