ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Do juče je Šarloa bio ekipa koja melje sve po Belgiji, a danas..

Novosti online

24. 09. 2020. u 23:02

FUDBALERI Partizana nisu uspeli da savladaju Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ: До јуче је Шарлоа био екипа која меље све по Белгији, а данас..

FOTO: FK Partizan

Belgijski tim slavio je sa 2:1. Nakon meča trener crno-belih izašao je pred novinare. 

"Čestitam protivniku na prolazu. Bili smo konkretni, imali više šansi koje nismo iskoristili. Primili smo golove iz dva prekida. Idemo dalje, nema se tu šta reći. Bili su izuzetno brzi u napadu, tranziciji, to su pokazali."

Partizan u prvom poluvremenu nije imao šut ka golu protivnika. 

"Nije lako napraviti šanse. Oni su najmanje golova primili prošle godine. Bilo je teško. U drugom poluvremenu smo imali šanse. Suma je ušao, nije u ritmu. Nije mogao da igra od starta, da je ušao ranije možda posle ne bismo bili opasni.  Suma je doneo šanse. Sa te strane možemo da budemo zadovoljni. Imali su tu jednu situaciju iz prekida i nisu nas ugrožavali uopšte", rekao je Stanojević i dodao:

"Prvo poluvreme nismo bili ofanzivno dobri. Igramo jednu utakmicu, bili smo ofanzivni, ali ne i opasni. Igrali smo protiv ekipe koja ima šest pobeda. Bili su bolji, dominantniji, ono što smo želeli da budemo, nismo uspeli, a to je da budemo dovoljno opasni".

Stanojević smatra da Partizan nije dozvolio Šarlroa da igra bolje i više ugrozi Stojkovića.

"Sad odjednom ispada da Šarlroa nije na nekom nivou, to je verovatno tako jer smo mi tako dozvolili. Do juče su bili fantastična ekipa koja melje sve po Belgiji, a danas nije to to. To znači da smo mi dobro iskontrolisali utakmicu, ali nismo bili na takvom nivou od početka utakmice".

Šta je rekao igračima u svlačionici?

"Idemo dalje, dali su maksimum. Nismo postigli golove, ali im ništa ne zameram. Pokazali su se dobro, žao mi je što nismo prošli", rekao je i dodao:

"Vitas je igrao pod temperaturom, Stevanović i Sadik su dobili injekciju pre utakmice, nije se znalo da li će igrati. Imali smo problema, što ne znači da je razlog eliminacije. Ali, to je sastavni deo utakmice. Idemo dalje", poruka je Stanojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!