BAŠ SUROVA LEKCIJA GIGANTA: Đirona bila hit sezone, a onda je Real Madrid pokazao ko je gazda u Španiji! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

10. 02. 2024. u 20:45

Real Madrid je deklasirao e Đeronu rezultatom 4:0 i tako pokazao i "gde se igra najbolji fudbal", i ko je najbliži tituli.

БАШ СУРОВА ЛЕКЦИЈА ГИГАНТА: Ђирона била хит сезоне, а онда је Реал Мадрид показао ко је газда у Шпанији! (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Kraljevski klub je došao do prednosti već u 6. minutu. Vinisijus Žunior je fantastičnom solo-majstorijom matirao Gazingu sa 25 metara (VIDEO).

Tada je i počela brazilska magija.

Nije prošlo dugo, a opet je Vinisijus bio u centru pažnje: fantastičnim proigravanjem spoljnim delom kopačke sa 40-ak metara pronašao Džuda Belingema (VIDEO), a ovaj je lako loptu uputio u mrežu i tim pogotkom postavio rezultat koji će ostati na semaforu do kraja prvog poluvremena.

U drugom delu utakmice, Madriđani nisu stali, već su nastavili još silovitije. Opet tandem Vinisijus - Belingem pokazao pravu umetnost, i doneo Realu ogrominh 3:0, i to nakon što se Brazilac poigrao sa svojim čuvarom kod aut-linije, pa Englezu omogućio laku egzekuciju (VIDEO).

Konačan rezultat postavio je Rodrigo, koji je u stilu Maradone (doduše, bez mnogo duela koje je morao da izdrži) uzeo loptu na svojoj polovini, probio se sam i postigao gol (VIDEO).

Mogli su Madriđani i do petog pogotka, iz jednaesterca kada je oboren mladi Arda Guler, ali je Hoselu pogodio stativu, pa je ostalo "samo" 4:0.

Najefikasniji tim šampionata Đirona nije uputila ni jedan šut u okvir gola, što najboe svedoči o lekciji koju je održao tim Karla Anćelotija.

Ovim trijumfom, "kraljevski klub" je se osamio na čelu tabele sa 61 bodom, a ekipa koja je do sada bila hit prvenstva ostala je na drugoj poziciji sa 56.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić