"PARTIZAN JE U NAJBOLJOJ FORMI U CELOJ LIGI": Trener Voždovca otkrio šta je crno-belima najubojitije oružje

Tanjug

28. 10. 2023. u 15:32

TRENER fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je pred meč protiv Partizana u 13. kolu Superlige Srbije da je rival ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi.

ПАРТИЗАН ЈЕ У НАЈБОЉОЈ ФОРМИ У ЦЕЛОЈ ЛИГИ: Тренер Вождовца открио шта је црно-белима најубојитије оружје

FOTO: Katariina Peetson

"Zmajevi" u nedelju od 18.30 časova gostuje na stadionu u Humskoj. Uoči ovog duela su na četvrtoj poziciji sa 17 bodova, dok su crno-beli vodeći sa 31 bodom.

- Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su - rekao je Savić za klupski sajt.

Svestan je kvaliteta protivnika.

- Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih.

Veruje trener Voždovca da će njegova ekipa imati šta da pokaže u Humskoj.

- Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo im apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali - zaključio je Savić.

Podsetimo, Voždovac je ove sezone kao domaćin pobedio Crvenu zvezdu sa 3:2 i ostaje da se vidi da li može da prekine seriju pobeda crno-belih.

BONUS VIDEO: Trener Radničkog pred meč sa Spartakom - Za nas je ovo meč sezone

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije